علائم و درمان تپش قلب

فهرست مطالب

علائم و درمان تپش قلب

تپش قلب چیست؟

این وضعیت یعنی ضربان قلب شدیدتر و سریع‌تر از حالت عادی است. حس کردن یا شنیدن صدای ضربان قلب پس از انجام فعالیت‌های بدنی یا ورزش کردن که تندتر می‌زند، کاملاً عادی است. اما تپش قلب زمانی است که حتی در حالت نشسته یا حرکت‌های آرام نیز ضربان شدید قلب را احساس می‌کنید. درمان تپش قلب به علت آن بستگی دارد. در برخی موارد، تپش قلب به خودی خود از بین می‌رود. در موارد دیگر، ممکن است نیاز به ویزیت پزشک و درمان دارویی باشد. جهت اطلاع از علائم و درمان تپش قلب اگر شما نیز به ویزیت پزشک متخصص در منزل و یا انجام نوار قلب در منزل نیاز دارید، با مرکز همراز تماس بگیرید، انجام خدمات پزشکی در منزل مزایای بسیار زیادی مانند صرفه جویی در زمان، هزینه و پیشگیری از ابتلا به عفونت های بیمارستانی را دارد. متخصصان مادر تهران کمتر از یک ساعت به شما می رسند برای دریافت اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات درمانی در منزل با ما تماس بگیرید:۰۹۱۲۳۰۳۹۳۱۶ – ۰۲۱۲۲۶۸۹۳۹۸

علل تپش قلب چیست؟

عوامل متعددی باعث تپش قلب می‌شوند. برخی عوامل این وضعیت عبارتند از:

  • علل مربوط به قلب: برخی افراد مبتلا به بی نظمی ضربان قلب یا آریتمی مبتلا به تپش قلب می‌شوند (آریتمی یعنی تغییر در ریتم ضربان قلب است). در اغلب موارد تپش و بی‌نظمی ضربان قلب خطرساز نیست. اما گاهی اوقات برهم خوردن ریتم نرمال قلب می‌تواند یک مشکل جدی باشد. یکی از عوامل تپش قلب، می‌تواند مشکلاتی باشد که در دریچه‌های قلب مشاهده می‌شوند. دریچه ها، به حرکت خون در داخل قلب کمک می کنند.
  • عللی که مربوط به قلب نیستند: برخی داروهای خاص، مکمل‌های گیاهی و مواد مخدر نیز باعث افزایش سرعت ضربان قلب می‌شوند. داروهای استنشاقی آسم و داروهای ضد احتقان هم باعث تپش قلب می‌شوند. کافئین (که در قهوه، چای و سودا یافت می‌شود)، الکل و تنباکو نیز باعث تپش قلب می‌شوند. افراد مبتلا به اختلال وحشت‌زدگی (پانیک) که از عاملی به وحشت افتاده یا دچار حملات وحشتزدگی (پانیک) شده باشند؛ نیز ضربان شدید قلب را تجربه می‌کنند. برخی از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های تیروئید و کم خونی نیز باعث تپش قلب می‌شوند.

گاهی اوقات علت اصلی تپش قلب مشخص نمی‌شود. این مسئله در یکی از 7 نفری که به تپش قلب مبتلا هستند، دیده می‌شود. اصولاً تپش قلب در این‌گونه افراد خطرناک نیست.

علائم و درمان تپش قلب

پزشک چگونه تشخیص می‌دهد که علت تپش قلب چیست؟

پزشک پس از معاینات فیزیکی، پرسش‌هایی را در خصوص داروهایی که مصرف می کنید، نوع رژیم غذایی و حملات وحشت‌زدگی (پانیک) خواهد پرسید. سپس ممکن است یک الکتروکاردیوگرام (نوار قلب) در حال استراحت بگیرد. در این تست، ضربان قلب در یک دوره زمانی خاص بررسی می‌شود. همچنین ممکن است پزشک دستور انجام آزمایش خون بدهد.

اگر همه موارد فوق نتوانند علت تپش قلب را نشان دهند، پزشک از شما می‌خواهد که یک مانیتور قلب را به مدت 1 تا 14 روز با خود داشته باشید. این مانیتور، هر گونه اختلال در ریتم ضربان قلب را نشان می‌دهد. در نهایت ممکن است پزشکتان شما را جهت بررسی‌ها و درمان‌های بیشتر به یک متخصص قلب ارجاع کند.

چگونه می‌توان از بروز تپش قلب پیشگیری کرد؟

  • هرگز مواد مخدر مصرف نکنید.
  • از مصرف کافئین، الکل و تنباکو بپرهیزید.
  • در مورد داروها و مکمل های گیاهی که می‌خورید، میزان مصرف الکل و هر عاملی که ممکن است باعث بروز تپش قلب شود؛ با پزشک خود صحبت کنید.
  • ضربان قلب خود را کنترل و بررسی کنید. زمان بی نظمی‌ها را یادداشت کنید.‌ لازم است بدانید که هنگام شدید شدن ضربان قلب، شما چه فعالیتی انجام می‌دادید. سپس همه این اطلاعات را در اختیار پزشک قرار دهید.

علائم و درمان تپش قلب

سوالاتی که لازم است از پزشک خود بپرسید:

  • علت احتمالی تپش قلب من چیست؟
  • آیا لازم است از مانیتور قلب استفاده کنم؟ برای چه مدت؟
  • آیا ثبت مواقع تپش قلب کمک می‌کند؟ آیا لازم است موارد دیگری را هم یادداشت کنم مثل آنچه می‌خورم یا فعالیت‌های بدنی یا ورزش و غیره؟
  • آیا تپش قلب، نشانگر یک مشکل جدی‌تر است؟
  • برخی ازعلائم که نشانگر وخیم‌تر شدن وضعیت هستند کدامند؟
  • آیا لازم است شیوه زندگی خود را تغییر دهم، برای مثال نوع رژیم غذایی یا عادت‌های ورزش کردن؟

خدمات پزشکی همراز در منزل

خدمات پزشکی شامل

ویزیت پزشک عمومی متخصص عفونی- داخلی – بیهوشی- قلب- جراح- روانپزشک و انجام  پروسیجرهای پزشکی در منزل

خدمات پیرا پزشکی شامل

فیزیوتراپی- کاردرمانی- گفتاردرمانی- مامائی

فروش و اجاره تجهیزات پزشکی شامل

تخت برقی و بیمارستانی – تشک مواج سلولی و تخم مرغی –دستگاه اکسیژن ساز- کپسول اکسیژن – پالس اکسیمتر- ونتیلاتور- مانیتور- بای پپ- آمبوبگ- لارنگسکوپ- کیف احیا- فشارسنج- ویلچر- واکر- عصا – فتوتراپی

خدمات آزمایشگاهی شامل

انواع مختلف نمونه گیری ( خون –سپتوم- زخم- کووید 19-IGM- IGG) در منزل

خدمات پرستاری و کمک پرستاری

کنترل علائم حیاتی – سرم تراپی- تزریقات – کنترل قند خون و بخیه – گچ گیری- بازکردن گچ- سونداژ- سوند بینی و معده –شستشوی گوش- پانسمان ساده – پانسمان سوختگی – پانسمان زخم بستر- پانسمان پای دیابتی

ارائه خدمات ICU و  CCU و POST ICU

ارائه خدمات پاراکلینیکی شامل

انجام سونوگرافی و ماموگرافی در منزل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این پست را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

مقالات مشابه